Критерії ефективності функціонування державного сектору економіки - Длугопольський, О.В. (Науково-технічна інформація, 2007)
Розглянуто базові індикатори оцінки ефективності державного сектору економіки, зроблена спроба проаналізувати ефективність розвитку державного сектору в міжнародних координатах.