Світові тенденції розвитку ринку електронної комерції - Злобін, С.В. (Науково-технічна інформація, 2007)
Провдено аналіз досвіду застосування і особливостей розвитку ринку електронної комерції у світі та в Україні, визначено тенденції розвитку, обгрунтовано методи, що дають змогу впроваджувати системи електронної комерції в діяльності підприємств легкої промисловості. Сформульовані основні причини, що гальмують упровадження систем електронної комерції на підприємствах.