Особливості реструктуризації вуглевидобувних підприємств - Бєлозерцев, О.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Досліджено особливості реструктуризації вуглевидобувних підприємств Мінвуглепрому України на різних етапах їх розвитку з метою забезпечення стабільної і збалансованої роботи.