Технологія аналізу персоналу промислових підприємств на основі кластеризації - Гриньова, В.М.; Мажник, Л.О. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто основні блоки технології аналізу персоналу промислового підприємства на основі кластеризації, обґрунтовано вибір методу кластерного аналізу та визначено кількість груп для поділу підприємств за найбільш вагомими характеристиками персоналу.