Перспективи впровадження нової моделі продажу електричної енергії на підставі двосторонніх угод: правові аспекти - Юрова, Н.Б. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Стаття присвячена дослідженню перспектив створення нового механізму ціноутворення на електроенергію в умовах запровадження нової моделі ринку двосторонніх договорів купівлі-продажу електричної енергії за участю рівноправних суб’єктів господарювання. Наведено аналіз практики застосування діючих методик ціноутворення на електричну енергію та ціноутворення згідно нової моделі двосторонніх договорів купівлі-продажу електроенергії.