Оголені душі - Дзюба, С. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Рецензія на книги: Слапчук Василь. Осiнь за щокою: Роман. - К.: Факт, 2006. - 280 с. та Сорока Петро. Денники 2004 - 2005. - Тернопiль: Сорока, 2006. - 364 с.