Гармонізація економічних інтересів у системі маркетингового управління промисловим підприємством - Калиниченко, М.П. (Економіка промисловості, 2013)
Порушуються проблемні питання гармонізації економічних інтересів у системі управління промисловим підприємством на засадах маркетингу: зміст економічних інтересів суб’єктів, які взаємодіють із підприємством і проблему їх узгодження, обмеженість методичного інструментарію гармонізації інтересів і стратегічного маркетингового управління підприємством з орієнтацією на стейкхолдерів. Визначено пріоритетні напрями усунення суперечностей економічних інтересів зацікавлених сторін, що взаємодіють із підприємством із приводу ресурсного обміну. Ключові слова: економічні інтереси, маркетингове управління, промислове підприємство.