Організаційно-економічне забезпечення розвитку електронної промисловості - Саломатіна, Л.М.; Передерій, С.Л. (Економіка промисловості, 2013)
Розкрито питання організаційно-економічного забезпечення електронної промисловості в рамках організаційно-економічного механізму розвитку електронної промисловості на інноваційній основі, який регламентує діяльність державних, галузевих і підприємницьких структур, що забезпечують розвиток електронної промисловості. Ключові слова: електронна промисловість, організаційне забезпечення розвитку електронної промисловості, організаційно-економічний механізм, інноваційний розвиток.