Фонт Марта, Шошголмі Ендре. Держава, влада, ідеологія. Наукові дослідження про особливості російської/руської історії - Волощук, М.М. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Font Marta, Sashalmi Endre; Allam, hatalom, ideologia. Tanulmanyok az orosz tortenelem sajatossagairol. – Pecs, 2007. – 256 l.