В.Яремчук. Минуле України в історичній науці УРСР післясталінської доби - Тельвак, В.В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Яремчук В. Минуле України в історичній науці УРСР післясталінської доби. – Острог: Вид-во Національного університету «Острозька академія», 2009. – 526 с.