Брудер Франциска. «Здобути Українську державу або загинути в боротьбі за неї!». Організація українських націоналістів (ОУН) 1929-1948 - Гогун, О.С. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Franziska Bruder «Den Ukrainischen Staat erk@mpfen oder sterben!». Die Organisation Ukrainischer Nationalisten (OUN). 1929–1948. – Berlin: Metropol, 2007. – 299 s.