В.М.Орлик. Податкова політика Російської імперії в Україні в дореформений період - Молчанов, В.Б. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Орлик В.М. Податкова політика Російської імперії в Україні в дореформенийперіод: Монографія. – Кіровоград: Імекс-ЛТД, 2007. – 631 с.