Валютно-курсова політика України: минуле та сьогодення - Карпухно, І.О.; Баглай, М.Ю (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є аналіз валютно-курсової політики України, починаючи з часів здобуття незалежності і до сьогодення, та розробка рекомендацій щодо покращення ситуації на валютному ринку.