Соціалізація ринкової економіки та її значення для державних фінансів України в умовах глобалізаційних процесів - Козоріз, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
У цій статті робиться спроба проаналізувати та визначити спільні і відмінні риси між причинами, механізмами та наслідками процесу соціалізації економіки розвинених країн та України. Відповідно, метою даної статті є визначення терміну «соціалізація ринкової економіки» та аналіз сутності цього процесу для українських державних фінансів.