Аналіз розвитку теорій структури капіталу підприємств - Корнилюк, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є дослідження існуючих теорій структури капіталу підприємств. Досягнення поставленої мети передбачає: розкрити характерні риси теорії іррелевантності, неокласичних теорій структури капіталу; визначити можливість їх використання у фінансуванні інвестиційно-інноваційного розвитку вітчизняних підприємств.