Діагностування кризи підприємств машинобудування Харківського регіону з використанням методів фінансового аналізу - Лутицька, Ж.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета даної статі полягає в розкритті процесу діагностування кризи на підприємствах машинобудування Харківського регіону з використанням методів фінансового аналізу.