Розвиток страхового ринку України в умовах інституціональної глобалізації світового господарства - Махортов, Ю.О.; Зюбін, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи - визначення нових підходів щодо форм і методів регулювання національним страховим ринком в умовах світових інтеграційних та глобалізаційних процесів у страхуванні.