Державний фінансовий аудит: проблеми та перспективи запровадження в Україні - Петренко, Ю.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - уточнення визначення поняття державного фінансового аудиту, дослідження проблем його запровадження в Україні та напрямків, які допоможуть подолати такі проблеми.