Аналіз економічних аспектів якості послуг житлово-комунального господарства - Полуянов, В.П.; Корнєєв, М.Є (Культура народов Причерноморья, 2011)
У процесі соціально-економічних перетворень в Україні постає питання про необхідність вирішення проблем, пов’язаних із функціонуванням житлово-комунального господарства – галузі, яка забезпечує населення, підприємства та організації необхідними житлово-комунальними послугами. В останні роки в розвинутих країнах проводяться реформи, метою яких є зосередження уваги на якості таких послуг.