Аспекти управління дебіторською заборгованістю підприємств житлово-комнальної галузі України в сучасних умовах - Полуянов, В.П.; Попович, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження - обґрунтування сутності понять «дебіторська заборгованість» та «управління дебіторською заборгованістю» житлово-комунальних підприємств, аналіз структури дебіторської заборгованості в рамках реалізації завдань управління дебіторською заборгованістю підприємств галузі.