Дослідження ризиків в індустріальному туризмі - Свірідова, Н.Д.; Пристюк, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - дослідити види ризиків, що виникають під час подорожі у туристів та які можуть виникнути на підприємствах, що є об’єктами індустріального туризму.