Економічне обґрунтування структури використання прибутку підприємства в умовах необхідності здійснення технічного оновлення виробництва - Следь, О.М.; Позднякова, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - наукове обґрунтування доцільної та раціональної структури використання чистого прибутку підприємства в умовах необхідності здійснення технічного оновлення виробництва.