Бізнес-освіта як соціальний феномен сучасності та фактор підприємницького успіху - Тригубенко, М.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - з’ясування сутності та змісту бізнес-освіти як соціального феномену сучасності та важливого фактору підприємницького успіху.