Використання ентропійних показників для визначення довжини рецесії - Данильчук, Г.Б. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою роботи є дослідження можливостей ентропійних показників для визначення довжини рецесії в складних фінансово-економічних системах.