Місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України - Скопенко, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - визначити місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України на сучасному етапі її розвитку та дослідити основні конкурентні переваги та недоліки окремих галузей харчової промисловості.