Повстанська армія України (осінь 1918 p.): створення, організаційна структура, склад - Божко, О.І. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Статтю присвячено створеній під керівництвом більшовицького Всеукраїнського центрального військово-революційного комітету Повстанській армії України у складі 1-ї й 2-ї повстанських дивізій. Розглядаються питання створення, організаційної структури, складу, постачання цього військового з’єднання.