Аналіз та екстраполяція квазіперіодичних економічних процесів - Дрєєв, О.М.; Філєр, З.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є екстраполяція дискретного представлення в часі майже періодичного сигналу шляхом визначення деяких констант та оцінка похибки прогнозування.