Побудова передвісників кризових явищ засобами рекурентного аналізу складних мереж - Щерба, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – провести мережний аналіз часових послідовностей, які включають кризові явища і встановити, яким чином кількісні характеристики таких мереж змінюються у власне кризові періоди.