Соціально-економічний потенціал регіону: сутність, структура, динаміка, фактори впливу (на прикладі Донецької області) - Корольова, Н.В.; Бесарабов, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження сутності поняття «соціально-економічний потенціал регіону», визначення проблем розвитку Донецької області та розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності використання соціально-економічного потенціалу регіону.