Розвиток молочної промисловості в Україні - Шелест, О.Л. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - проаналізувати стан молочної промисловості в Україні. А також виокремити всі позитивні і негативні тенденції, які відбуваються в агропромисловому комплексі Україні.