Оцінка конкурентоспроможності економічної системи Причорноморського регіону - Дорошенко, Г.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Основною метою статті дослідження та оцінка конкурентоспроможності економічної системи Причорноморського регіону.