Концептуальні основи формування системи стратегічного маркетиного планування на регіональному ринку фінансових послуг - Янковська, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розробка теоретико-методичних засад та практичних рекомендацій з формування концепції і механізмів соціально-орієнтованої системи стратегічного маркетингового планування на регіональному ринку фінансових послуг.