Теоретичні концепції земельних орендних відносин в сільському господарстві - Кирилюк, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження теоретичних поглядів на сутність оренди землі в сільському господарстві, з’ясування основних закономірностей і проблем їх функціонування.