Соціально-економічна політика Євросоюзу: досвід еволюційного та типологічного підходів - Осадчий, Є.І.; Гафарова, К.Е. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті є дослідити досвід соціально – економічної політики країн Європейського Союзу на підставі еволюційного та типологічного підходів, пронаналізувати можливості його використання при формуванні соціальної політики української держави.