Сутність трудового потенціалу та його роль в економіці - Миронова, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є узагальнення існуючих поглядів до визначення сутності трудового потенціалу, а також його ролі в економіці України в сучасних реаліях.