Академічні слухання з проблем промислового розвитку 12 липня 2013 року (Економіка промисловості, 2013)
12 липня 2013 були проведені Академічні слухання на тему: «Вугільна і металургійна промисловість: соціальні проблеми та перспективи». Організаторами їх проведення були Інститут економіки промисловості НАН України (м. Донецьк), Навчально-науковий інститут економіки промислового розвитку НАН і МОН України (м. Дніпропетровськ) і Відділення економіки Національної академії наук України. Метою академічних слухань було визначення шляхів розв’язання соціальних проблем і забезпечення соціального розвитку вугільної та металургійної промисловості України з урахуванням процесів модернізації цих галузей.