Оцінювання результативності оперативного менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Гришко, Н.В.; Любич, Б.Б. (Економіка промисловості, 2013)
Досліджено підходи до формування системи показників результативності управління. Запропоновано метод комплексного оцінювання результативності оперативного управління зовнішньоекономічною діяльністю, що ґрунтується на програмно-цільовому підході та синергізмі в управлінні.