Органiзацiї товариства «Знання» України на Чернiгiвщинi у системi безперервної освiти дорослих: історико-культурний аспект - Коропатник, М. (Сiверянський лiтопис, 2006)
У статтi дослiджуються питання дiяльностi органiзацiй товариства «Знання» на Чернiгiвщинi в контекстi їхньої ролi в забезпеченнi безперервної освiти дорослих через лекцiйну роботу, системнi форми пропаганди знань (цикли лекцiй, лекторiї, народнi унiверситети, школи передового досвiду, трибуни вчених тощо).