Поступ як свiтоперетворення - Шевченко, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Публiкуємо фрагмент з останньої працi В. I. Шевченка «Дружба з мудрiстю, або Основнi проблеми української фiлософiї», люб’язно наданий дружиною померлого. Редакцiя журналу «Сiверянськiй лiтопис» висловлює Вам, шановна Любове Михайлiвно, глибокi спiвчуття у зв’язку iз смертю чоловiка. У публiкацiї збережено авторський варiант тексту. Повний текст книги передбачається видрукувати у видавництвi МАУП.