Малюнок із німецької брошури 1684 р. - Мицик, Ю.А. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У замітці йдеться про виявлений автором у польських архівосховищах цікавий історичний малюнок, опублікований 1684 р. в Німеччині, на якому зображено страту великого візира Кара-Мустафи-паши, що відіграв неґативну роль в українській історії другої половини XVII ст.