Технологічне дослідження бронзових виробів із Бузького скарбу - Гошко, Т.Ю. (Інститут археології НАН України, 2008)
Статтю присвячено технологічному аналізу бронзових виробів зі скарбу, знайденого на поселенні сабатинівської культури Бузьке IV.