До 60-ти річчя Олександра Кошка (Інститут археології НАН України, 2008)
Олександр Кошко (Aleksander Kośko) — видатний польський археолог, народився 24 липня 1948 р. у м. Бидгощ, Польща. Його наукова кар’єра розпочалася в аспірантурі кафедри археології Університету імені Адама Міцкевича в Познані (УАМ) у 1971р.