До ювілею Наталії Олександрівни Сон (Інститут археології НАН України, 2008)
Цей рік ювілейний для старшого наукового співробітника, кандидата історичних наук, завідувачки наукових фондів Інституту археології НАН України Наталії Олександрівни Сон.