Фрагмент скіфського мідного казана з Поросся - Романюк, В.В. (Інститут археології НАН України, 2008)
Публікація ніжки мідного казана орієнтовно датованого V ст. до н. е., знайденого на поселенні біля с. Володимирівка Таращанського р-ну Київської обл.