Бухгалтерський облiк експортно-iмпортних операцiй - Ірха, Л. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Метою даної роботи є обгрунтування теоретичних та науково-методологiчних положень щодо удосконалення системи облiку експортно-iмпортних операцiй субєктiв господарювання i розробка практичних рекомендацiй з органiзацiї та методики облiку їх в умовах реформування бухгалтерського облiку та розвитку мiжнародних звязкiв пiдприємств.