Роль екологiчного менеджменту у пiдвищеннi ступеня економiчної безпеки пiдприємства - Анiщенко, В.; Маргасова, В.; Іванець, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Питання ролi екологiчного менеджменту у пiдвищеннi ступеня економiчної безпеки, промислового пiдприємства залишаються ще не достатньо дослiдженими. Тому на сьогоднi є актуальним i обєктивно необхiдним детальнiше розвязувати питання щодо виявлення дiєвих iнструментiв екологiчного менеджменту, застосування яких дозволить пiдвищити рiвень економічної безпеки. Саме цьому присвяченя стаття.