Фактори економiчного зростання пiдприємства - Бортник, А. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Мета цiєї статтi полягає у дослiдженi рiзних класифiкацiй факторiв економiчного росту, розглядi типiв економiчного зростання, вимiрi темпiв економiчного зростання, застосуваннi iнновацiйного пiдходу до класифiкацiї факторiв економiчного зростання.