Будівельна кераміка з клеймами римської фортеці Харакс - Новиченкова, Н.Г.; Новиченкова-Лукичева, Х.В. (Інститут археології НАН України, 2009)
Статтю присвячено публікації римської будівельної кераміки з розкопок фортеці Харакс у Південному Криму, що зберігається в Ялтинському історико-літературному музеї.