Аналiз вiдтворювальних проблем iнвестицiй та визначення iнвестицiйних прiоритетiв розвитку Чернiгiвського регiону - Акименко, О. (Сiверянський лiтопис, 2006)
В статтi розглядаються питання подальшого розвитку системи мобiлiзацiї iнвестицiйних ресурсiв, управлiння ними для забезпечення економо-соцiально-екологiчного розвитку країни, регiону.