Прiоритетнi напрями та принципи залучення коштiв на банкiвськi рахунки - Гаркавий, І.; Шаркаді, Н. (Сiверянський лiтопис, 2006)
У статтi пропонується система критерiїв визначення якостi клiєнта-кредитора банку. Вказуються напрями змiцнення депозитної бази за рахунок нарощування коштiв на строкових рахунках.